top of page
Flatgebouw aan waterkant
Industrial Storage

Groot project?

Neem contact met ons op! Wij kijken graag samen met je naar de mogelijheden

Wij helpen je graag op weg...

Wij hebben jaren lang ervaring in de levering van diverse modellen Led verlichting. Wij zijn gespecialiseerd en creatief in het bedenken van passende en energiezuinige verlichting.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, onze lichtspecialisten geven u altijd een persoonlijk advies op maat. Wij bieden de juiste Led verlichting voor elke lichtsituatie, hoog, laag, binnen en buiten. We onderzoeken en adviseren welke Led producten het beste gebruikt kunnen worden voor een optimaal resultaat. Een optimaal resultaat qua lichtbeeld en beleving, maar zeker ook financieel.

Wij ontwerpen voor u een lichtplan op maat met behulp van lichtontwerpsoftware DIALux. Deze software helpt ons om uitgebreide lichtberekeningen te maken. Hiermee kunnen we uw project of bedrijf van nieuwe Led verlichting voorzien die voldoet aan alle wettelijke eisen en voorzien is van hoge certificering met minimaal 5 jaar garantie. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en op zoeken naar een passende oplossing die aan uw eisen en wensen voldoet. Met de hoogste materiaalkwaliteit.

Bel ons

0299-671000

Email 

bottom of page